Nyheter

Till vår stora glädje har vi blivit medlemmar i Svenska Möten

Måndag 03 September


- ”Skogshem & Wijk är en högkvalitativ mötesplats där medarbetarna brinner för att skapa bra möten för sina kunder. Anläggningens flexibilitet gör att den passar utmärkt för såväl stora som mindre möten. Att de har ett väldigt gott renommé bland kunder för konferenser, utbildningar och event stärker Svenska Mötens varumärke och vi kan i vår tur stärka deras”, säger Johan Fägerblad, VD på Svenska Möten.

Eva Forsberg, platschef på Skogshem & Wijk fyller i:

- ”Alla samarbeten handlar om nytta för båda parter, i det här faller är matchningen perfekt. Vi får en kvalitetsstämpel och Svenska Mötens kunder får tillgång till en av Sveriges största mötesanläggningar vid havet, 20 minuter från Stockholm”.

Svenska Möten består av över 100 utvalda mötesplatser över hela Sverige. Alla medlemsanläggningar är klassificerade och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. I dagsläget representerar Svenska Mötens medlemmar cirka 25 procent av den totala mötesindustrin och omsätter drygt två miljarder fördelat på cirka en miljon gästnätter.

Som ledande mötespartner tar Svenska Möten ett tydligt ansvar för att driva branschens utveckling, bland annat genom strategin om möteshantering för större organisationer och i projekt som Svenska Mötesmodeller.

Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem, ISO 14001 Miljöledningssystem och OHSAS 18001 Arbetsmiljöledningssystem. Samtliga dagkonferensanläggningar är medlemmar i Nätverket: Köp Miljömärkt, samtliga logianläggningar är Svanenmärkta. Läs mer på www.svenskamoten.se