Nyheter

Nyanställning!

Tisdag 17 Januari

Ytterligare en ny spelare på Skogshem & Wijk's sälj- och Marknadsavdelning! Den här gången hälsar vi Marcus varmt välkommen till oss!

Vem är Marcus?

Oj, bra fråga! Jag är en kille som brinner för grafisk form, fotografering och fiske.

Vad gör du på din lediga tid?

Då försöker jag åka så mycket båt jag hinner med! Vare sig det handlar om att fiska i pinande vind och regn eller äta rökta räkor i någon naturhamn. Jag älskar vår skärgård, och det föränderliga väder det kan bjuda på.  Annars så tar ju familjen självklart en stor kaka av tiden. Jag har en fru och en handfull minde människor som bor i vårt hus.

Hur hamnade du på Skogshem & Wijk?

Jag såg en annons från Skogshem & Wijk på Besöksliv.se, och bestämde mig för att söka tjänsten då det verkade vara ett superhärligt gäng som jobbade här, och det skulle visa sig vara sant också! Jag trivs som fisken faktiskt! Det är otroligt kul att få jobba med något man brinner för och i ett team som delar samma målbild.

Hur kommer du förbättra Skogshem och Wijk?

Förutom att försöka se till att all kommunikation har en uniform och tydlig avsändare, så jobbar jag en del bakom kulisserna, med att ge mina kollegor bra och uppdaterat material att jobba med, samt att hålla koll på våra digitala leads via vårt CRM-system. Vi gör ju allt vårt marknadsmaterial inhouse, vilket passar mig perfekt! Det finns massvis med kul projekt att bita i här!

Jag är även delaktig i det proaktiva försäljningsarbetet vilket är otroligt kul då Skogshem & Wijk är lätt att sälja.  Sen är det ju som sagt tidigare, en fantastisk anläggning, fördelaktigt placerad i Stockholms mittersta skärgård, vilket förenklar mitt jobb en del. Det räcker med att gå ut och sikta en kamera åt valfritt håll, så ser det fint ut!

Varmt välkommen Marcus!