Nyheter

Är ni Redo för höstens utmaningar?

Tisdag 20 Juni

Hösten är, förutom slående vacker, även förknippad med högt tempo och då kan det vara en god idé att ge sig iväg och hitta på något för att stärka gemenskapen i gänget.  Trivs man med sina kollegor och sin arbetsplats, gör man ett bättre och effektivare jobb.

Varför inte en höstkonferens med en frisk strandpromenad längs Hustegafjärden och en energishot som avbrott? Eller om man är av det äventyrligare slaget, en seglingsaktivitet i dom friska höstvindarna? 

 

Extra höstmys? - Vi bjuder på tillvalen!

Dags för en mysig höstkonferens med gänget?

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande som höjer nivån på er konferens ett extra steg! Bokar ni en konferens med övernattning som genomförs innan 30:e november 2017, så bjuder vi på massvis av tillval!

• Busstransporten, vi ser till att det står en buss redo att plocka upp ert gäng, utanför kontoret eller vid Centralstation.

• Välkomnas med en läskande välkomstdrink när ni anländer, eller ta drinken till minglet innan middagen.

• Välj till en extra rätt till maten och avnjut en lyxig fyrarättersmiddag, förrätt eller efterrätt. 

Ingår:  Busstransport, Välkomstdrink, En extra rätt till maten, Varm pool, Biljard, Foosball, Frisbeegolf etc.

Lägg till:  Dryckespaket, Båttransport, DJ, Trubadur, Middagsunderhållning, Aktivitet

 

Kräftskiva - På skogshem & Wijk

Bjud dina kunder eller medarbetare på ett uppstartsmöte med fest & kräftor hos oss!Avnjut en välsmakande kräftskiva i vårt tält på terrassen med magnifik utsikt över Hustegafjärden och upplev Elfvikslandet under årets solsäkraste månad!

Vi har tagit fram olika paket för om ni önskar kombinera kräftskivan med en konferens med övernattning, dagkonferens eller bara kräftskiva.

Givetvis går det bra att välja bort kräftorna mot en traditionell grillbuffé!

Kika bland våra erbjudanden, om det finns något passande paket!

 

Julfest!

Nu kör vi vårt mycket uppskattade  julbordskoncept i år igen! Denna gång med en rykande färsk show med "Made In Sweden" som inte lämnar någon odansad.

En annorlunda kväll, där förutom ett dignande julbord står framdukat, lovar vi även en högoktanig show till maten samt ett avslut med dans i vår bar!