Kick off Stockholm


Har du behov av en mötesanläggning för er nästa kick off på bekvämt avstånd från Stockholm? Behöver era deltagare för kick offen ta sig snabbt från och till kontoret eller vill ni bo över? Har du behov av möteslokaler för 2-400 personer för kick offen?

Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för er kick off. Total flexibilitet för din nästa kick off.

Hos oss kan man göra små och stora kick offer, både inne och ute samt på vattnet. Kontakta vår bokning på 08 – 731 42 42 eller klicka och gör en förfrågan

Varför ha en kick off i Stockholm på Lidingö?

Det finns många fördelar med att ha en kick off i Stockholm och här på Lidingö. Nära stan men ändå med skärgården inpå knuten. På samma gång som det finns många naturskyddade områden både i och utanför staden. Vid eller nära vatten. .Utbudet av restauranger, kultur och nöjen både i Stockholm och på Lidingö.

Allt är lättillgänglighet – inom 15 minuter hittar du allt du kan behöva för din kick off. Väl utbyggd kollektivtrafik som gör att dina deltagare på kick offen till och med kan åka buss kommunalt hela vägen fram. Behöver ni ta er till och från Arlanda eller Stockholms innerstad är det lätt med förhyrda bussar eller taxi.

Varför ha en kick off på Skogshem & Wijk

Ska ni ha en kick off som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Skapa en gemensam målbild för kommande verksamhetsår? Lansera en ny affärsidé, produkt eller ledningsgrupp?  Behöver ni öka samhörigheten inom företaget?  

Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för er kick off.

Kombinera kick offen med en lagaktivitet på land eller på vatten. Kappsegling, actionrace med Thundercat-motorbåtar, lagaktiviteten lösningen där lagets förmåga att samarbeta, prioritera och lösa problem ställs på sin spets.

Kanske vill ni toppa kick offen med en roligt fest där egna eller inhyrda artister gör så taket lyfter. 

Vi är en plats skapad för möten. Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2-400 personer, lounger med skärgårdsutsikt. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 20 minuter från Stockholms innerstad. Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Eller som en av våra gäster skrev till oss:

”Vi hade stora krav när vi letade efter en plats att vara på för vår kick off. Vi behövde en mötesanläggning som kunde ta emot nästan 400 övernattande gäster i en och samma eventlokal, grupperna skulle periodvis delas upp i mindre arbetsgrupper , vi ville bygga upp en utställning i allmänutrymmen där gästerna skulle vara i pauser och samtidigt även hinna med en rolig utomhusaktivitet för att stärka samhörigheten. Efter vårt första besök på Skogshem & Wijk kände vi att vi kommit rätt. Vi ses igen nästa år.”